Veteran-mesterskapet 2017

Porsgrunn OL arrangerer Veteranmesterskapet på Rauland 18-20 august 2017.

– Det er først og fremst et «knallfint» terreng, sier Jan Gatevold.

 Arrangementsansvarlig i Porsgrunn o-lag er ikke i tvil om hovedargumentet for at alle norske veteranløpere skal ta turen til Rauland for deltakelse under Veteranmesterskapet i 2017.

 I forrige uke ble klubben fra Grenland tildelt arrangementet.

 – Vi har en policy på at vi skal arrangere et stort arrangement annethvert år, og etter en diskusjon på medlemsmøtet var det enighet om at vi skulle gå for dette.

 Dermed skal altså veteranløpere i sin andre og tredje ungdom boltre seg i årets junior-VM terreng fra 18. – 20. august 2017. 

 – Vi kommer til å ta i bruk en del terreng som tidligere bare har vært brukt under junior-VM. Dermed blir det nye utfordringer i det fine fjellterrenget også for dem som deltok under Sørlandsgaloppen i sommer.

 – Samtidig er det verdt å merke seg at vi kommer til å ha klassetilbud for alle, slik at det ikke bare er veteranene som skal få løpe.

 Da kan både barn og barnebarn få mer enn bare tilskuerrollen denne langhelgen seinsommeren 2017. Akkurat slik en ønsker seg i o-miljøet; aktiv fritid med tilbud til alle.

 Til og med Porsgrunns egne løpere kan få mulighet til å jakte poster mellom åpne myrer og fjellbjørk.

 – De siste årene har vi stort sett arrangert sammen med en av våre naboklubber, slik at vi skal få mindre slitasje på egne medlemmer. Det gir også muligheter for rullering på dugnadsoppgavene, slik at de som ønsker også skal få løpe.

 Kart og terreng ligger innbydende og klart, men hvor Porsgrunn OL legger arena er ikke bestemt ennå.

 – Vi får se om det blir på skisenteret eller på Krossen (i Rauland sentrum). Men uansett kommer det til å bli en fin opplevelse for deltakerne, lover Jan og de som løp enten junior-VM eller Sørlandsgaloppen i år kan skrive under på at i hvert fall terrenget er blant det beste en kan finne.

Innbydelse:
https://www.dropbox.com/s/v5i4nnul8zo0i3z/Innbydelse%20Veteranmesterskapet%202017.docx?dl=0

Flyer:
https://www.dropbox.com/s/zel7glwgggnyuvo/Veteran_flyer_A5.pptx?dl=0

Påmelding:
http://eventor.orientering.no/Events/Show/7549
http://eventor.orientering.no/Events/Show/7550
http://eventor.orientering.no/Events/Show/7551