Porgrunn City Race 1. oktober

Porsgrunn Orienteringslag ønsker alle store og små orienteringsløpere velkommen til det 10. Porsgrunn City Race. Dette er orienteringsløp i full lengde i by/urban bebyggelse. Porsgrunn City Race har vist seg å være både et spennende og utfordrende løp og en flott arena for nybegynnere. Vi håper derfor at flest mulig kan ta en tur til Porsgrunn for en spennende lørdag.

TID: En flott lørdag 1. oktober med første start kl. 13.00, direkteløyper med start fra kl 12.00

ARENA:        Sentrum, Porsgrunn. Arenasted vil bli lagt ut senere i PM.

KART:            Porsgrunn, målestokk 1:5000, ekvidistanse 2 m, sprintnorm. Utgitt 2009 -2022.

Sprintnorm gjelder – Løping i hager, bed og sperrede områder, samt passering av gjerde, murer og hekker som etter sprintnormen er upasserbare er forbudt og medfører diskvalifikasjon. Kartet er tegnet etter den gamle sprintnormen. Sett deg inn i den på forhånd (søk opp i ISSOM 2007).

Postbeskrivelse er trykt på kartet, samt at det finnes løse postbeskrivelser på start.

Det er FORBUDT å løpe med piggsko og knottpigg!

SYSTEM:                   Emit Touch-free benyttes. De som har emiTag selv bes melde seg på med denne. Brikkeleie kr. 50,-. Ikke returnert eller tap av brikke vil bli fakturert løper med kr. 700,-.

PÅMELDING:          All påmelding skjer i EVENTOR http://eventor.orientering.no.

PÅMELDINGSFRIST: Vi ber folk melde seg på innen tirsdag 27. september kl. 23.59 på Eventor – slik at vi kan trykke nok kart i tide.

Etteranmelding på Eventor fram til torsdag 29. september kl. 23.59 mot et tillegg på 50% på startkontingent. Direktepåmelding i åpen klassene fra til kl. 10.00 løpsdagen – så lenge det er kart.

Velkommen til Porsgrunn City Race 2022!