Pinsa og Bever’n

IMG_904428 POL-ere tok turen til årets Pinseløp på Kongsberg. Beverhytta var koselig som alltid. Noen sov inne, noen sov ute i Camp let og andre sov ute i telt. På lørdag skinte solen, men litt kald i luften var det likevel. Vi løp mellomdistanse i «kremterreng» på Heistadmoen. Av resultater må jeg nevne Hannes seier i D15-16 og Camillas 7. plass i samme klasse. På lørdagen etter løpet var det grillings ute med langbord – kjempekoselig.  Kaffe og sjokolade til dessert. Anikken hadde ordnet med 5 kamp.  Store og små kjempet sammen i alt fra quiz , til eggkasting og «hvem lager den høyeste pyramiden?». 3 lag vant, men vi følte oss alle som vinnere! Takk Anikken – dette elsker vi.

På søndag var vi klare for langdistansen. Utrolig mange skiløyper i område og ikke lett å holde styringa på alle.  Av resultater vil jeg nevne Saras 3.plass i D40 og Magnes 4. plass i H40. Da vi dro tilbake til Bever’n og skulle dusje var dusjen og doen tett. Rørlegger Rosenvold fiksa biffen – fiska opp et par kilo hår fra dusjen! Alle fikk dusjet tilslutt. På kvelden var alle klare for pizza på Peppes i Kongsberg. Alle spiste over evne – god pizzadeal. Vi voksne koste oss videre på Beverhytta etterpå med «kaffe» og nøtter og hyggelig prat rundt bordet. De minste gutta hadde trampett show for de voksne. Den ene «fløy» høyere enn den andre… Hvor kommer all energien fra!

På mandag var det klart for stafett for de under 17 år. Alle var skikkelig imponert over Tobias, Ola og Anders som kjempet seg til 3 plassen i H-11-12. Det var veldig spennende – neste litt for spennende for oss mødre…!

Håkon og Rasmus løp inn til en bra 7. plass i H13-16. Hanne og Camilla løp inn til en fin 8. plass i D13-16. Vi gratulerer alle de flinke stafett løperne.

 

Hilde Rørlegger Rosenvold

MartinElise og HenrikHanneTorjusCamillaTobias og Anders

IMG_8948 IMG_8944 IMG_8949IMG_8977

IMG_8969 IMG_8955 IMG_8974