Distansetrening og o-teknisk trening uke19

Da er det dessverre ny nedstenging i Porsgrunn (samt i Skien og Bamble). Siste endring nå i helgen er stopp i all organisert fritidsaktivitet for alle fra 13 år og oppover i minst to uker fremover. Vi kan derfor dessverre ikke organisere fellestrening denne eller neste uke.

Som et alternativ har vi derfor lagt opp en distansetrening (merket løype i variert skogsterreng) samt en treningsløype. For uke 19 gjelder følgende:

Høy-økt (som erstatning for tirsdagstrening): Distansetrening på Røyskattlia på Hovet.

Løypa er en rundløype som er merket med gule bånd og er ganske nøyaktig 1 km lang. Denne bør løpes flere runder sammenhengende. Det er stort sett fin bunn, men det bør løpes på o-sko. Det er meningen at man skal presse seg og løpe så fort man kan, men allikevel ikke fortere enn at man klarer å holde tilnærmet samme fart på alle rundene. Merkingen henger ute fra tirsdag formiddag fram til søndag. Registrer gjerne økta på Strava
Gutter 13-16 år – 3 runderJenter 13-16 år – 3 runder  (eller mer)Gutter 17-20 år – 5 runder (eller mer)
Jenter 17-20 år – 4 runder (eller mer)

image.png

O-teknisk trening: Langdistanseløype på Geiteryggen:

Løype med langdistansepreg fra turparkeringa ved Voldsveien (samme sted som løpet sist søndag). En lang løype på ca 8 km og en kort løype på ca 4.5km. Postskjermer på postene.

Økta henger ute hele uka. 

Sportslig hilsen

Magne