Vintertrening 2020 barn og ungdom

Som de fleste vel har fått med seg så har smittetrykket økt også i vårt område. Porsgrunn kommune har derfor sett seg nødt til å stramme inn på en del av restriksjonene for å opprettholde smittevern.
Vi har hatt styremøte i kveld, og har blitt enige om følgende plan for den kommende perioden.

Tirsdager kl 18: Trening fra Stridsklevhallen for rekrutter og ungdom/junior.

Ungdom/junior:For ungdom/junior starter vi med løping/intervaller ute. Vi løper hovedsaklig i Uræddløypa, men det kan være mørkt bitvis også der, så en liten lykt kan være lurt. Etterpå går vi inn. Husk minst 1 meter mellom hver i garderoben, og vask hender! Inne vil det bli gruppetrening, dvs ikke sirkulering slik vi har pleid tidligere. De som har tilgang på en yogamatte/treningsmatte kan gjerne ta med det. For de som ikke har det er det fint om dere kan ta med et stort håndkle til å legge over mattene som er i hallen. Vi kommer til å avslutte ca kl 20:00. Det blir dessverre ingen innebandy foreløpig.

Rekrutter: Treninger vinteren 2020/2021 på tirsdager kl. 18.00-19.30 ved Stridsklev skole. Oppmøte utenfor Stridsklevhallen (svømmehallen), på nord-vestlige side. Først er det en økt ute, før man går inn i gymsal. Ha klær til å være ute samt refleksvest og hodelykt. Ta også med tøy og sko til å bruke inne.

Vi har for tiden ingen organisert trening for voksne ihht retningslinjer fra Porsgrunn kommune.