Vintertrening fra Stridsklevhallen

Vintert7b8bab38-d828-452e-9722-d00d0d19a04b.png__605x393_q85_crop_subsampling-2_upscalerening fra Stridsklevhallen hver tirsdag kl 18.00.

Møt opp alle sammen ferdig skiftet og ferdig snakka til en skikkelig økt ute. Ta på refleksvest slik at elgen ser deg godt i mørket. Lykt må du også ha. De yngste kan ha en enkel og billig lykt fra Biltema/Claes Ohlson. 40+  må ha en skikkelig dyr lykt for de ser så dårlig! Dess eldre man blir dess dyrere blir «leketøyet». Vi deles inn i to grupper. De fra 13 år og oppover (de som fyller 13 år neste år) løper ca 1 time. Thore/Jan/Magne/Hilde sørger for en rolig oppvarming og deretter blir det bare hardere og hardere….

De som er fra 8 – 12 år løper sammen med Hans Christian/Lars Ole/Hilde/Stig. Her kan barna velge mellom 30 og 45 min løpetur. Av og til kan det bli overraskelser a la refleksjakt, skisytterstafett, karttegnstafett og mye annet moro i mørket. Alle mammaer og pappaer bør være med på løpeturen. De må jo få testa de dyre lyktene sine!

Etter løpetur går vi inn i garderobene. Vi skifter til tørt tøy. Innejoggesko, tørre sokker,  og annet tørt innetøy er deilig å ta på. Ta også med en vannflaske og gjerne litt energi ala litt nøtter, noen tørre kjeks eller en saftig klementin.

Salen deles i to. De yngste bruker salen til høyre. Her vet ikke de store hva som foregår, men vi hører at det er mye moro og masse aktivitet! De yngste er ferdige kl 19.30. De «store» har god gammeldags styrketrening med innebandy til dessert. De er ferdige kl 20.30. Mange vil nok si i dobbel forstand ferdige.

Sees på trening da!

Hilde R. , 40+