Utmerkelser 2013

På medlemsmøtet torsdag 28.november ble det delt ut en rekke utmerkelser for innsats i 2013-sesongen:

 Prestasjonspremie
Tildelt Tonje Vassend for hennes flotte resultater gjennom hele sesongen. Hun fikk sin første NM-medalje, da hun tok sølvet under NM mellomdistanse, og representerte Norge for første gang under Junior European cup. Her leverte hun i tillegg solide løp og oppnådde blant annet en 8. plass på sprintdistansen og en 4. plass for Norges andrelag under stafetten. Tonje jobber strukturert og målrettet for å hevde seg i o-løypa og er for tiden POLs mest lovende løper.Innsatspremier
Tildelt Ole-Johan Waaler.
Ole-Johan har i en årrekke vært blant landets mest engasjerte innen presisjonsorientering, og skriver blant annet blogg om emnet. Han stiller alltid opp når det er ønske fra POL om en pre-o økt, og han har flere gode resultater både nasjonalt og internasjonalt. I år slo han absolutt alle i NM og ble Norgesmester i pre-o. Tildelt Lars Jakob Waaler.
Lars Jakob har i flere år vist svært gode resultater innen pre-o. Han tok sølv under EM i 2012, og var med på Norges lag under VM i år, som én av tre løpere. Her oppnådde han han en 16. plass og var best av alle i lagkampen. Lars Jakob er nummer to på pre-o rankingen for 2013, og fikk med seg en sølvmedalje fra tempo-o i år. I tillegg gikk han helt til topps i årets uoffisielle Europacup.Talent-/motivasjonspremier
Tildelt Hanne Vassend.
Hanne har tross sin unge alder allerede markert seg som en av de aller ivrigste på trening. Hun bidrar og tar initiativ sosialt, og har vært med på å bygge opp et godt miljø for ungdommen i POL. I tillegg er Hanne et stort orienteringstalent, og har flere gode resultater å vise til. Bare fra årets sesong har hun tre individuelle KM-titler.Tildelt Håkon Kornmo.
Håkon sto for POLs beste plassering under Hovedløpet med sin 14. plass på sprintdistansen og fikk også med seg premie på langdistansen. I tillegg har han to KM-gull fra 2013-sesongen. Han har hatt en betydelig fremgang de siste årene, og har allerede vist frem en stor fysisk kapasitet. Håkon er, som en av relativt få gutter, viktig for POLs klubbmiljø. 

Fair-play pris
Tildelt Lene Therese Myrland.
Under klubbmesterskapet i september avbrøt hun eget løp og hjalp en løper fra Skien OK som hadde skadet seg stygt. Hun fikk tilkalt hjelp og forsikret seg om at alt var ok før hun løp videre. Løperen var svært takknemlig i etterkant og skrøt av flott sportsånd!

[Edit]