POL-karusellen starter 18.april

POL-karusellen starter opp tirsdag 18. april. Oppmøte med registrering kl 17.30 ved Stridsklev Skole.

Velkommen til orientering! Porsgrunn orienteringslag og Hauken IL inviterer til trening for nybegynnere hver tirsdag klokken 18.00. POL-karusellen er for barn i alderen 6–12 år og voksne nybegynnere. Erfarne instruktører organiserer lek og moro med kart og kompass. 

POL-karusellen er for deg som har lyst til å lære orientering på en morsom måte. Karusellen foregår i ulike nærområder i Porsgrunn. Hver tirsdag møtes rundt 60 barn og foreldre til orienteringstrening. Barn født i 2009 eller senere, må ha med seg en voksen. Vi starter med lek og orienterings-moro. Treningene avsluttes med lett orientering veiledet av trenere (og foreldre). Opplegget passer for alle aldre. Det lages løyper med ulik lengde og vanskelighetsgrad, slik at alle har noe å bryne seg på. Engasjerte trenere er alltid på plass for å veilede og hjelpe barna (og de voksne).

POL-karusellen2017_Brosjyre

TERMINLISTE:

APRIL

  • Tirsdag 18. Trening og teorikurs fra Stridsklev skole
  • Tirsdag 25. Trening og teorikurs fra Hovet skole

MAI

  • Tirsdag 2. Trening fra NRK, Borgeåsen
  • Tirsdag 9. Trening fra Bjørntvedt. Oppmøte, lekeplassen på Skrukkerødtoppen
  • Tirsdag 16. Trening fra Heistad, speiderhuset. Merket fra Breviksvegen
  • Tirsdag 23. Trening fra Kverndammen. Merket fra krysset ved Tørmo kapell.
  • Tirsdag 30. Trening fra klubbhuset på Kjølnes gård. Merket fra Kjølnes u. Skole

JUNI

  • Tirsdag 6. Trening fra Olavsberget, Nystrand

Treningsavgift for hele sesongen er kr 300,– pr. pers. / medl. kr 150,– pr. pers. Enkelttreninger koster kr 50,– Avgiften dekker kartutgifter og annet materiell (for både POL-karusellen på våren – og treningene i høstsesongen. Kom i vanlige joggesko og treningsbukse. Du får låne kompass og EKT-brikke. Det er saft, kaffe og frukt til alle som deltar. 

Alle som deltar minst fem ganger, får deltakerpremie. Det deles også ut pokaler på den siste treningen 6. juni. På høsten kan de som er 10 år eller eldre ta ferdighetsmerke i orientering

Alle tirsdagstreningene starter kl 18.00. Velkommen til moro med orientering!