Norwegian Spring

14036946765_f7d9489d4d_o
Ser dere POL vimpelen?

En herlig gjeng fra POL inntok Norwegian Spring 2015 . De fleste hadde tatt Horten – Moss ferja. De mest garva tok Sandefjord-Strømstad  ferja på fredagen og sikret seg litt «Taxfri» ombord og svensk godis i Strømstad. Det fine været viste seg fra sin beste side, dog litt kaldt tiltross for at solen skinte hele helgen.

Lørdag var det stafett for de under 16 år. Alle lagene gjorde en meget bra innsats. Jentelaget med Hanne, Elise og Anna ble nr 10 og det er bra. Ellers må jeg nevne Tonje Vassend som ble nr 3 i D19-20 Elite. Gratulerer Tonje!

dag mf
Jon, Hilde Kristine, Hans Christian, Anniken og Dag

Etter løp dro vi hyttene våre i Fredrikstad. Alle slappet av og koste seg på hyttene. Hele gjengen ruslet til Gamlebyen for å spise pizza, men det viste seg at det var 2 Peppes restauranter i Fredrikstad og vi var selvfølgelig på feil, ikke sant Magne! Etter en kort og hyggelig  ferje- og rusletur fant vi den «rette» Peppes  restauranten. Vi spiste oss skikkelig mette på pizza eller hva Jon? Glade, trøtte og mette ruslet vi tilbake  til de fine hyttene våre for en god natts søvn.

På søndagen måtte vi tidlig opp. Frokost og pakking i en fei. Gulvet ble vasket og vips satt vi i bilen. Så godt som alle var klare for langdistansen. Vi bet oss merke i følgende fra PM: «Med unntak av de korteste løypene, går løypene søndag i krevende terreng o-teknisk og løpsmessig». Dette hørtes jo spennende ut!

ht
Tonje og Hilde stråler i sola

Det var nå følgende POL-ere som mestrer terreng og løyper  best:  Hanne Vassend 3. plass i D15, Magne Mathisen 6. plass i H40  og Hilde Vassend  8. plass i D45.

Ellers var jeg selv satt ut av spill med en «låst» nakke etter fall ned en skrent på Vestfold 2 dagers.

Kommer sterkere tilbake neste helg!

Hilde Kristine


14036898135_29c91dd6df_o
Magne spurter inn mot mål.

DSC_3208
Atle, Lill og Dag er linselus…