Nordjysk 2 dages 2018

Nordjysk 2 dages 2018

Sportslig inviterer til Nord Jysk 2-dagers og Danmarks tur med overnatting på Skallerup Klit Feriesenter, 8 mars til 11 mars 2018.

Nord-Jysk 2 dagers foregår lørdag og søndag på  Tverstedt Klitplantage. Det er  trening fredag formiddag, trenings sted kommer senere, for de som ønsker.

Vi har i år valgt å bo på Skallerup Klit Feriesenter, et stort og flott feriesenter vest for Hjørring med bra badeland, bowling,lekepark, butikk, spa og restaurant. se hjemmeside www.skallerup.dk.

Vi håper at mange har lyst til å bli med. Turene er for alle, både nye rekrutter og gamle travere. Danmarks turene er alltid veldig hyggelige. En kjempebra sjanse til å bli bedre kjent med flere i klubben. Har du løst til å prøve å løpe orienteringsløp for første gang, så er det bra å prøve i Danmark, i lett løpt terreng  med løyper som passer for alle.

–        sosial klubb tur som passer for alle kategorier POL-ere.
–        Reise I privatbiler med Color Line ( båtreisen inngår i prisen)
–        Overnatting Skallerup Klit Feriesenter.
–        Deltagelse I Nordjysk 2 dagers . Løp dag 1 og 2  Tverstedt.
–        Trening  på  fredag.
–        Det er forhåndsbestilt plass til 75 personer
–        Felles pizza spising på lørdagskvelden for de som ønsker det.

OPPLEGG .

Utreise fra Larvik torsdag 8 mars, klokka 17.30 . Ankomst Hirtshals kl.21.15. Hjem reise fra Hirtshals søndag 11 mars klokka 17.30. ankomst Larvik 21.15.

Møt opp klokka 16.30. torsdag på ferge kaia, billettene blir delt ut før billett lukene (som vanlig). Søndag blir billettene delt ut 16.30. på parkeringen ved terminal bygningen i Hirtshals , eller du får ett nummer du oppgir i luka, det kommer nærmere beskjed .

PRISER :

D/H 26- kr. 1400,-  D/H 13-25 kr. 1000,- ,  D/H 3-12 kr. 850,-  D/H 2-0 kr. 0,-
(mulig prisene blir justert noe,  etter vi har fått regninga, litt vanskelig å vite nå, hvor bra vi får fylt opp biler og hytter) Det oppfordres til samkjøring.

Påmelding til turen gjøres på eventor ved å krysse av for hva du ønsker:

–        egen bil
–        Pizza på lørdagskvelden.
–        Treningskart
–        Fullt navn og fødselsår (opplysninger til Color Line)

Det er veldig viktig å melde på riktig i Eventor, husk å få med om du kjører egen bil, pizza, trening, navn og fødsels år.

Vi er veldig mange som skal på tur, ting blir mye lettere for tur ansvarlig hvis en slipper mange mailer fram og tilbake.

Løpene melder dere dere på sjøl, på samme måte som i fjor, via hjemmesiden til Nord Jysk 2018. Hvis dere trenger hjelp, ta kontakt. Når påmeldingen åpner blir det sendt ut en kode for påmelding.

Påmeldingen til selve løpene gjør dere her:
http://nordjysk2dages.dk/tilm2018/login.php

Brukernavn er «Porsgrunn OL» og passord «okt46».

Påmelding Innen 20 januar 2018, men det pleier å bli fort fullt, så derfor “første mann til mølla

Innbydelse Nordjysk 2-Dagers 2018

Hjemmeside: http://nordjysk2dages.dk/

Vel møtt til trivelig sesongdebut I Danmark !