Klubbtur til Sørlandsgaloppen

POL arrangerer klubbtur til Sørlandsgaloppen  28. juni – 1. juli i Arendal.

Sørlandsgaloppen 2018 arrangeres av klubbene Hisøy OK, IK Grane Arendal Orientering og IF Trauma.

Vi har gleden av å invitere alle POL-venner til 4 flotte dager med O-løp i Arendal. Vi håper at dette skal bli dager med ferie, treff med gamle og nye venner, strandliv, utforsking av arrangementer på Sørlandet og ikke minst utfordrende konkurranser!

Sørlandsgaloppen 2018 satser videre på ungdomsprofilen, som har vært i de siste galoppene. For aldersgruppen 13-20 år blir det spesielle opplegg hele galopp uka.

SG 2018:

Torsdag 28 juni Fredag 29. juni Lørdag 30. juni Søndag 1. juli
Sprintløp på

Hove

Langdistanse på Hove Mellomdistanse på Myra Langdistanse på Myra

 

O-campen er på Hove leirsenter på Tromøy. På Hove har vi reservert et hus til POL som heter Hettemåke fra torsdag 28.juni til søndag 1.juli. Hettemåke inneholder 28 senger fordelt på 7 firesengsrom, 3 bad, med til sammen 5 dusj og 5 wc, stue, kjøkken med komfyr, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, servise, oppvaskmaskin.   Det er dyner og puter i alle senger. Sengetøy må dere ta med.. Det er gangavstand til arena for de to første løpene.

Vi satser på felles middag. Minst en kveld med grilling (hver tar med seg egen grillmat). Det er også mulig å bestille middag på Hovestua kr 135,- pr pers for buffet.

Det ryktes at POL’ere ikke er så glade i å vaske så klubben sponser utvask av huset!

Priser: Voksne kr 200,- pr seng pr natt. Barn < 16 år kr 100,-

På Hove er det store flotte områder som kan brukes til aktiviteter. Sandvolleyballbaner, basketballbane, ballbinge, parkouranlegg, lekeplass, utendørstreningsapparater  og store gress sletter til fri lek. 

Påmelding på klubbaktiviteter i Eventor innen 28. mai 2018 – «førstemann til mølla».

Husk å melde dere på løpene i Eventor: http://eventor.orientering.no/Events/Show/8070

 

Mva hilsen Sportslig utvalg