Grasrotandelen_logo

DU kan du sørge for at Porsgrunn OL mottar fem prosent av det beløpet du spiller for hos Norsk Tipping. 12 spillere sørget i 2009 for ca kr 4.000,- til klubben. Porsgrunn OL sier hjertelig takk!

Grasrotandel_strekkode

Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.
Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto, gir Norsk Tipping fem kroner, som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet til deg.

Styret i POL håper at medlemmer i POL velger å gi sin grasrotandel til POL. Det ville være fint om dere kunne spørre andre slektninger og venner om å gjøre det samme. Slik knytter du deg til en grasrotmottaker: Norsk-tipping.no: Logg deg inn med kort og kortleser og velg Min side, deretter Grasrotandelen. Her kan du søke opp den mottakeren du ønsker å støtte og enkelt knytte deg til.
Norsk Tipping Mobilspill: Last ned den siste versjonen av Norsk Tipping Mobilspill – dette gjør du under Min Side deretter Oppdater. Deretter kan du søke opp den mottakeren du ønsker å støtte og knytte deg til direkte fra Norsk Tipping Mobilspill.

SMS: Send kodeord GRASROTANDELEN 980619427 til 2020. Kommisjonær: skriv ut strekkoden under og ta den med til kommisjonæren. Alternativt kan kommisjonæren søke opp mottakeren for deg på terminalen.

PORSGRUNN ORIENTERINGSLAG Organisasjonsnummer: 980619427