Jukola 15-16.juni

Vi har i utgangspunktet reservert 16. plasser på buss og båt, så dersom det er nok interesse er det muligheter for både 2 damelag og 1 herrelag+ 1 reserve. Stafetten er en junior- og senior-stafett. (Løpere under 17år blir vurdert dersom det er nødvendig for å kunne stille lag.)

Avreise fra Telemarksporten blir fredag 14. juni kl. 08:00, trening/matpause i Karlstad, ankomst Stockholm ca. kl. 18:30 og båtavgang til Helsinki kl. 19:30. Ankomst Åbo kl. 07:00. Kort matshopping- stopp på vei til arena som vi ankommer ca kl. 11.00.

Det skulle være god tid før damestarten kl. 14:00. Hjemreisen blir via Helsinki – Stockholm. Ankomst Telemarksporten mandag 17. juni ca kl. 22:00. Det blir buffet og frokost på ferja begge veier.

Sett av dagene 14.-17. juni i kalenderen og styr unna alle andre aktiviteter disse dagene, slik som arbeid, eksamen, beinbrudd etc. Alle treningsøkter heretter er ledd i forberedelsene til å kunne gjøre den ultimate stafett-etappen i Jukola.

Omtrentlig egenandel for turen inkludert buss, ferje, 2xfrokost og 2xmiddagsbuffet på ferje er 1200kr u/17 år og 1500kr o/17år. (POL dekker ca 40% + telt og påmelding)

Du som er interessert i å kjempe om plass på lagene bør umiddelbart melde deg på via Eventor klubbaktiviteter, og senest innen 1. april, slik at vi kan melde på lag og plasser på bussen. Ikke vent til denne datoen. Meld din interesse nå!! Påmelding Eventor

For info og spørsmål kontakt: 

Magne magne.w.mathisen@gmail.com, 90527095 eller Thore thore.kornmo@gmail.com, 92250419.

Se også:

 Jukola’s hjemmeside: www.jukola.com/2019/

TT tur-o sin hjemmeside www.ttturoreiser.no for mer detaljert reiseopplegg

Årets finske gloser:

Työskentele. Täällä tulee POL – Unna vei. Her kommer POL.

Lapsia ski kilpailu – Barneskirenn

Matti on kuollut. Elää Matti ! – Matti (Nykänen) er død. Leve Matti.

La oss gjøre en sportslig prestasjon på høyde med Matti Nykänens toppnivå og så kan man jo også la seg inspirere av de utenomsportslige aktivitetene hans på vei hjem…!

Jukola går i år i Kangasala, rett utenfor Tammerfors. Reiseopplegget blir iht vanlig plan, men starter litt senere på morgenen;