Jukolan Viesti 17.-20. juni 2022

Ja, det er Jukola i 2022, og ja det går både buss og ferje dit, og ja det er mulig å være med. Vi må imidlertid bestemme oss ganske fort for å få plasser på bussen. Stafetten er en junior-og senior-stafett. (Løpere under 17 år blir vurdert dersom det er nødvendig for å kunne stille lag.)

Reiseopplegg: Fredag 17. juni: Buss fra Moheim tidlig morgen. Ferje Stockholm-Åbo med ankomst tidlig lørdag morgen. Kort kjøring til arena.

Søndag 19.juni: Avreise fra arenaen 11:00 (finsk tid ). Ferje Helsinki-Stockholm. Hjemme mandag 20. juni ca kl.22:00. Det vil bli stor gjensynsglede etter 2 års fravær. Det blir gjensyn med finsk detaljrikt krevende terreng, lakris, sauna og olut. Og ikke minst Helsingfors Taxi sitt 4. lag. (Grenland Taxi burde ha stilt i NM-stafetten i høst)

Omtrentlig egenandel for turen er ca 2000 kr (mulig POL velger å subsidiere noe mer). Du som er interessert i å kjempe om plass på lagene bør umiddelbart melde deg på via Eventorklubbaktiviteter innen 8. april, slik at vi kan melde på lagene og sikre oss plasser på bussen. Meld din interesse nå!! Påmelding Klubbaktiviteter.

For info og spørsmål kontakt: thore.kornmo@gmail.com, 92250419. Se også:Jukola’s hjemmeside:www.jukola.com/2022/

Årets finske gloser:

Du har gått deg vill -Olet eksynyt tiesi

Revestreker –Ketun Raidat.

Pølse i vaffel -Makkaraa Vohvelissa