«Å ta en Siv»

IMG_9334Det var torsdag og Grenlandskarusellen stod for tur. Denne gangen var det Skeidi som arrangerte og vi kjørte mot Grasmyr og stoppet ved Jyplevika.  Noen rekrutter kom og da var det greit å hjelpe de før start. Så var det min tur. En liten oppvarmingsrunde og en rask tur bak en busk og vips var jeg ”helt klar for start”.

Øystein advarte mot en del rotvelt på enkelte poster ellers var det fuktig men fint!

Undertegnede la ut i fin fart fra start og løp rett ut i en kjempebom til første post. Jøss var ikke det den sammen posten som rekruttene hadde? Ja, ja der gikk det nesten 4 minutter gitt på et superkort N-strekk. Løpingen fortsatte noe bedre og jeg hadde følge med Kjell Meen på et par strekk. Så hadde vi en post med et hav av rotvelt i alle retninger. Her var det om å gjøre å krabbe over og under uten å miste retningen – helt umulig spør du meg. Gro Pedersen ble støtt og stadig observert. Utfra rotvelt posten heada jeg mot et jorde. Da hørte jeg Gro ropte: ”du må’kke finne på å ut på det jordet for da blir du skutt”. Da tok kursen min en stor bue utenom. Jada så bomma jeg litt her og litt der. Alexander føyk forbi, og han så jeg ikke mere til. Ned og opp noen skrenter og stup og løypa nærmet seg slutten. Da jeg omsider kom til mål slapp jeg meg motløs ned på stolen.

Jeg tenkte høyt: «Er det mulig å løpe så dårlig også bomme så mye på den lette 1.posten!» Da hører jeg fra Siv: du må gjøre sånn som meg. Hvis jeg bommer mye på første posten så starter jeg bare på nytt igjen! Ja jeg jeg tror vel neppe at det hadde hjulpet å ”ta en Siv” denne dagen men verdt å huske til en annen dag i Bamble skauane.

 

Hilde Kristine Rosenvold